Puma Imperial Hotel

Ulanbator
Puma Imperial Hotel Genel
Puma Imperial Hotel Öne Çıkan Resim
Puma Imperial Hotel Kahvaltı
Puma Imperial Hotel Yerinde Yemek
Puma Imperial Hotel Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
Puma Imperial Hotel
University Street, Sukhbaatar Square , Ulanbator

Puma Imperial Hotel misafirlere Ulanbator merkezinde, Moğolistan Ulusal Üniversitesi ve Government Palace Garden ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sükhbaatar Meydanı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sukhbaatar Square ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Moğol mutfağı seven misafirler için Puma ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ulanbator bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1938 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x