Public House Hotel

Asoke
Public House Hotel Genel
Public House Hotel Genel
Public House Hotel Genel
Public House Hotel Genel
Public House Hotel Genel
Image More +25 fotoğraf
Public House Hotel
249 Soi Sukhumvit 31, , Asoke

Public House Hotel size Bangkok merkezinde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ve Zafer Anıtı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 3,6 mi (5,7 km) ve Khaosan Caddesi ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

FEST., Public House Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 32 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King Room
Grand
Grand Deluxe Twin Room
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier Corner King Room
Room
One Bedroom King Suite
Room
Deluxe King Room
Room
Deluxe Twin Room
Room
One Bedroom King Junior Suite
Room
Premier Corner King Terrace Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x