Proper Apartments Ingorokva

Tiflis
Proper Apartments Ingorokva Öne Çıkan Resim
Proper Apartments Ingorokva Dış Mekan
Proper Apartments Ingorokva Dış Mekan
Proper Apartments Ingorokva Dış Mekan
Proper Apartments Ingorokva Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Proper Apartments Ingorokva
Pavle Ingorokva Street No. 17-19 , Tiflis

Proper Apartments Ingorokva misafirlere Tiflis (Tiflis Kent Merkezi) bölgesinde, Rustaveli Avenue ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Gürcistan Ulusal Galerisi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 0,6 mi (1 km) ve Mtatsminda Pantheon ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x