Promenade Soho Campos dos Goytacazes

Campos
Promenade Soho Campos dos Goytacazes Genel
Promenade Soho Campos dos Goytacazes Genel
Promenade Soho Campos dos Goytacazes Genel
Promenade Soho Campos dos Goytacazes Öne Çıkan Resim
Promenade Soho Campos dos Goytacazes Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Promenade Soho Campos dos Goytacazes
R. Conselheiro Otaviano 209 , Campos

Promenade Soho Campos dos Goytacazes misafirlere Campos (Campos Centro) bölgesinde, Maternidade Lilia Neves yakınında ve Saint Benedict Kilisesi ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Trianon Belediye Tiyatro Binası ile 0,4 mi (0,7 km) ve Campos Goytacazes Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 164 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Suite Executiva Casal
Room
Suite Executiva Twin
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x