Hotel Gramado de Campos

Campos
Hotel Gramado de Campos Öne Çıkan Resim
Hotel Gramado de Campos Kahvaltı
Hotel Gramado de Campos Yerinde Yemek
Hotel Gramado de Campos Oda Düzeni
Hotel Gramado de Campos Banyo Tipleri
Image More +18 fotoğraf
Hotel Gramado de Campos
AV NILO PECANHA,101/111 , Campos

Campos bölgesindeki Hotel Gramado de Campos konaklamanızda, Maternidade Lilia Neves ve Saint Benedict Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bolso de Campos Tiyatrosu ile 1,2 mi (2 km) ve Paraiba do Sul River ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 88 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Superior Süit, Küvet
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Presidential Süit, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x