Private Villa In Center

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Private Villa In Center Öne Çıkan Resim
Private Villa In Center İç Mekan
Private Villa In Center Oda Düzeni
Private Villa In Center Oda Düzeni
Private Villa In Center Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Private Villa In Center
Mohamed Zrktouni Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Bu villa misafirlere Marrakech (Gueliz) bölgesinde, Carré Eden Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Altıncı Muhammed Caddesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Klimalı bu villada mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x