Private rooms in the TOP center

Kuzeybatı Bulgaristan, Sofya
Private rooms in the TOP center Genel
Private rooms in the TOP center Genel
Private rooms in the TOP center Genel
Private rooms in the TOP center Öne Çıkan Resim
Private rooms in the TOP center Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Private rooms in the TOP center
Knyaz Boris 135 Kuzeybatı Bulgaristan, Sofya

Private rooms in the TOP center misafirlere Sofya merkezinde, Merkez Sofya Pazar Meydanı yakınında ve Sofia Synagogue ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ulusal Kültür Sarayı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Sveta Petka Samardzhiiska Church ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Private rooms in the TOP center misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 10.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Single
Single Bed in 4-Bed Shared Dormitory Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x