Princess Mare Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Eski Kent Bölgesi
Princess Mare Hotel Öne Çıkan Resim
Princess Mare Hotel Dış Mekan
Princess Mare Hotel İç Mekan
Princess Mare Hotel İç Mekan
Princess Mare Hotel İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Princess Mare Hotel
Saint George Beach Naxos Town Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Eski Kent Bölgesi

Bu apart otel misafirlere Naxos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Nakşa ve Küçük Kikladlar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Naxos Limanı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Agios Georgios Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için apart dairede buzdolabı ve LCD televizyon vardır. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için telefon ve ütü/ütü masası sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), kuaför ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x