Primavera Jastrzębia Góra

Baltic Sea Coast Poland East, Jastrzebia Gora
Primavera Jastrzębia Góra Genel
Primavera Jastrzębia Góra Genel
Primavera Jastrzębia Góra Genel
Primavera Jastrzębia Góra Genel
Primavera Jastrzębia Góra Genel
Image More +56 fotoğraf
Primavera Jastrzębia Góra
Rozewska 40 42 Baltic Sea Coast Poland East, Jastrzebia Gora

Wladyslawowo bölgesindeki Primavera Jastrzębia Góra konaklamanızda, Latarnia Morska Rozewie Deniz Feneri ve Obelisk Gwiazda Północy Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Chlapowo Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Spor Yıldızları Bulvarı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

216 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Premium Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x