PrideInn Flamingo Beach Resort & Spa

Kenya Coast, Shanzu
PrideInn Flamingo Beach Resort & Spa Genel
PrideInn Flamingo Beach Resort & Spa Genel
PrideInn Flamingo Beach Resort & Spa Genel
PrideInn Flamingo Beach Resort & Spa Genel
PrideInn Flamingo Beach Resort & Spa Genel
Image More +91 fotoğraf
PrideInn Flamingo Beach Resort & Spa
Dolphin Road, Shanzu Kenya Coast, Shanzu

Mombasa bölgesindeki PrideInn Flamingo Beach Resort & Spa misafirlere deniz kıyısında, Bamburi Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Mtwapa Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Haller Park ile 3,5 mi (5,6 km) ve Nguuni Nature Sanctuary ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Blue Lagoon yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 137 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, su kaydırağı ve spor salonu mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Mombasa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2368 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (Suite, 1 King Bed Garden or Sea View)
Room
Oda (Run of the House)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x