President Lodge

Highveld Ridge, Edenvale
President Lodge Genel
President Lodge Genel
President Lodge Genel
President Lodge Genel
President Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
President Lodge
9 President Road, Eastleigh Highveld Ridge, Edenvale

Edenvale bölgesindeki President Lodge konaklamanızda, Greenstone Alışveriş Merkezi ve Glendower Golf Sahası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Gold Reef City Tema Parkı ile 16,4 mi (26,4 km) ve Gillooly's Çiftliği ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

President Lodge misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Süit
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x