Aigle Blanche Lodge

Highveld Ridge, Hurlyvale
Aigle Blanche Lodge Öne Çıkan Resim
Aigle Blanche Lodge Dış Mekan
Aigle Blanche Lodge İç Mekan
Aigle Blanche Lodge İç Mekan
Aigle Blanche Lodge Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Aigle Blanche Lodge
19 Horwood street Highveld Ridge, Hurlyvale

Aigle Blanche Lodge misafirlere Edenvale bölgesinde, banliyöde, Glendower Golf Sahası ve Greenstone Alışveriş Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Gold Reef City Tema Parkı ile 15,8 mi (25,5 km) ve Gillooly's Çiftliği ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Aigle Blanche Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Private Bath)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Queen Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x