Premium Hostel

Taşkent
Premium Hostel Öne Çıkan Resim
Premium Hostel Dış Mekan
Premium Hostel Dış Mekan
Premium Hostel Oda Düzeni
Premium Hostel Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Premium Hostel
Sebzor Street C-17/18 , Taşkent

Premium Hostel misafirlere Taşkent (Olmazor District) bölgesinde, Ulusal Giysiler Müzesi ve Yunus Khan Mausoleum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Çarşı Pazarı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Telyashayakh Camisi (Khast Imam Camisi) ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, "turndown" servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu hostelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak (10 guests)
Comfort
Comfort Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x