Hotel Inspira-S Tashkent

Taşkent
Hotel Inspira-S Tashkent Genel
Hotel Inspira-S Tashkent Genel
Hotel Inspira-S Tashkent Genel
Hotel Inspira-S Tashkent Genel
Hotel Inspira-S Tashkent Genel
Image More +38 fotoğraf
Hotel Inspira-S Tashkent
Abdulla qodiriy 13 , Taşkent

Taşkent (Olmazor District) bölgesindeki Hotel Inspira-S Tashkent misafirlere Ulusal Giysiler Müzesi ve Çarşı Pazarı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yunus Khan Mausoleum ile 0,9 mi (1,5 km) ve Navoi Literary Museum ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

140 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Taşkent bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit
Royal
Royal Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x