Premier Hotel Kostroma

Golden Ring (bölge), Kostroma
Premier Hotel Kostroma Genel
Premier Hotel Kostroma Genel
Premier Hotel Kostroma Genel
Premier Hotel Kostroma Genel
Premier Hotel Kostroma Genel
Image More +72 fotoğraf
Premier Hotel Kostroma
Magistralnaya Street 13 Golden Ring (bölge), Kostroma

Kostroma bölgesindeki Premier Hotel Kostroma misafirlere nehir üzerinde, Hz. İsa'nın Dirilişi Kilisesi ve Kostroma Bölge Planetaryumu 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Fedin Gallery ile 1,8 mi (2,9 km) ve Kar Güzeli Sarayı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Doğu Avrupa Mutfağı sevenler için Премьер ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x