Business Hotel Kostroma

Golden Ring (bölge), Kostroma
Business Hotel Kostroma Genel
Business Hotel Kostroma Genel
Business Hotel Kostroma Öne Çıkan Resim
Business Hotel Kostroma Dış Mekan
Business Hotel Kostroma Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Business Hotel Kostroma
Russia Golden Ring (bölge), Kostroma

Business Hotel Kostroma misafirlere Kostroma merkezinde, Alina Exhibition Hall ve Kostroma Bölge Kukla Tiyatrosu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Kostroma Bölgesi Doğa Müzesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Monastery of the Epiphany ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kostroma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Luxury Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x