Praxitelous Luxury Suites

Atina
Praxitelous Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Praxitelous Luxury Suites Dış Mekan
Praxitelous Luxury Suites Dış Mekan
Praxitelous Luxury Suites Dış Mekan
Praxitelous Luxury Suites İç Mekan
Image More +81 fotoğraf
Praxitelous Luxury Suites
17 loannou Paparrigopoulou , Atina

Praxitelous Luxury Suites misafirlere Atina merkezinde, Syntagma Meydanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Akropolis ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pire Limanı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu mevcuttur. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Suite
Family
Family Suite
Corner
Corner Suite
Triple
Triple Room
Junior
Junior Suite with outdoor Jacuzzi
Executive
Executive Suite with outdoor Jacuzzi
King
King Suite with Sun deck & Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x