Prague Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Prague Hotel Öne Çıkan Resim
Prague Hotel Dış Mekan
Prague Hotel Kahvaltı
Prague Hotel Yerinde Yemek
Prague Hotel Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Prague Hotel
73-75 Duong Dinh Nghe, An Hai Bac Son Tra Orta Vietnam, Da Nang

Prague Hotel misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 0,9 mi (1,4 km) ve Dragon Köprüsü ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Suite)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x