Blue Beach Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Blue Beach Hotel Genel
Blue Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Blue Beach Hotel Dış Mekan
Blue Beach Hotel Dış Mekan
Blue Beach Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Blue Beach Hotel
117, Duong Dinh Nghe Street Son Tra District Orta Vietnam, Da Nang

Blue Beach Hotel misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 0,9 mi (1,4 km) ve Dragon Köprüsü ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Blue Beach Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. 2 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilebilir
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x