Pradhan House Homestay

Katmandu Vadisi, Bhaktapur
Pradhan House Homestay Genel
Pradhan House Homestay Genel
Pradhan House Homestay Öne Çıkan Resim
Pradhan House Homestay Dış Mekan
Pradhan House Homestay Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Pradhan House Homestay
Bhaktapur Katmandu Vadisi, Bhaktapur

Pradhan House Homestay konaklamanızda Bhaktapur bölgesinde, Bhaktapur Durbar Meydanı ile 0,8 km (0,5 mi) ve Katmandu Üniversitesi İşletme Okulu ile 11,6 km (7,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Boudhanath ile 13,1 km (8,1 mil) ve Pashupatinath Tapınağı ile 13,8 km (8,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve pilav pişirici gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x