Friend's Guest House

Katmandu Vadisi, Bhaktapur
Friend's Guest  House Genel
Friend's Guest  House Öne Çıkan Resim
Friend's Guest  House Dış Mekan
Friend's Guest  House Dış Mekan
Friend's Guest  House Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Friend's Guest House
Bhaktapur Katmandu Vadisi, Bhaktapur

Bhaktapur bölgesindeki Friend's Guest House konaklamanızda, Char Dham Temples ve Salan Ganesh Temple yakınında konaklayacaksınız. Bu pansiyon Boudhanath ile 8 mi (12,8 km) ve Pashupatinath Tapınağı ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x