PP Red Tuna Hut

Güney Tayland, Ko Phi Phi
PP Red Tuna Hut Genel
PP Red Tuna Hut Genel
PP Red Tuna Hut Genel
PP Red Tuna Hut Genel
PP Red Tuna Hut Öne Çıkan Resim
Image More +71 fotoğraf
PP Red Tuna Hut
Moo.8, Ban Loh- Ba- kaow Tambon AoNang Güney Tayland, Ko Phi Phi

Ko Phi Phi bölgesindeki PP Red Tuna Hut misafirlere plaj yakınında, Loh Bagao Plajı ile Loh Bagao Körfezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nui Beach ile 0,1 mi (0,1 km) ve Loh Dalam Bay ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman olan restoranı Red Tuna misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x