Phi Phi Little Star Resort

Güney Tayland, Ko Phi Phi
Phi Phi Little Star Resort Genel
Phi Phi Little Star Resort Öne Çıkan Resim
Phi Phi Little Star Resort Dış Mekan
Phi Phi Little Star Resort Dış Mekan
Phi Phi Little Star Resort Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Phi Phi Little Star Resort
63 Moo 8, T. Aonang A.Muang Güney Tayland, Ko Phi Phi

Phi Phi Little Star Resort misafirlere Ko Phi Phi bölgesinde, plaj yakınında, Loh Bagao Plajı ile Loh Bagao Körfezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Maya Bay ile 10,1 mi (16,3 km) ve Nui Beach ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Phi Phi Little Star Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x