Pousada Villa D'Biagy

Campos Do Jordão
Pousada Villa D'Biagy Genel
Pousada Villa D'Biagy Genel
Pousada Villa D'Biagy Öne Çıkan Resim
Pousada Villa D'Biagy Dış Mekan
Pousada Villa D'Biagy Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Pousada Villa D'Biagy
Av. Macedo Soares - 703 - Capivari , Campos Do Jordão

Pousada Villa D'Biagy misafirlere Campos do Jordao (Capivari) bölgesinde, Campos do Jordao Kongre Merkezi yakınında ve Cadij Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Vale Encantado ile 0,4 mi (0,6 km) ve Aspen Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

25 odada DVD oynatıcı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x