Hotel Casa São José

Campos Do Jordão
Hotel Casa São José Genel
Hotel Casa São José Genel
Hotel Casa São José Genel
Hotel Casa São José Genel
Hotel Casa São José Genel
Image More +30 fotoğraf
Hotel Casa São José
Av. Macedo Soares, 827 , Campos Do Jordão

Hotel Casa São José misafirlere Campos do Jordao (Capivari) bölgesinde, Campos do Jordao Kongre Merkezi ve Cadij Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vale Encantado ile 0,4 mi (0,7 km) ve Aspen Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

30 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apartamento Quadruplo solteiro/casal
Room
Apartamento duplo solteiro/Casal
Room
Apartamento triplo solteiro/casal

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x