Pousada Vila Marraro

Litoral Sul Da Bahia, Ilha de Tinhare
Pousada Vila Marraro Genel
Pousada Vila Marraro Genel
Pousada Vila Marraro Öne Çıkan Resim
Pousada Vila Marraro Dış Mekan
Pousada Vila Marraro Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Pousada Vila Marraro
Rua da Quarta Praia, S/N Quarta Praia Litoral Sul Da Bahia, Ilha de Tinhare

Pousada Vila Marraro misafirlere Cairu bölgesinde, plaj yakınında, Gamboa Plajı ve Fourth Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Praia de Argila ile 0,1 mi (0,1 km) ve Morro de Sao Paulo Rıhtımı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Pousada Vila Marraro misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire
Dağ
Dağ Evi
Room
Standard Apart Daire
Room
Luxury Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x