Patachocas

Litoral Sul Da Bahia, Ilha de Tinhare
Patachocas Genel
Patachocas Genel
Patachocas Genel
Patachocas Genel
Patachocas Genel
Image More +58 fotoğraf
Patachocas
4a Praia Litoral Sul Da Bahia, Ilha de Tinhare

Cairu bölgesindeki Patachocas misafirlere okyanus kıyısında, Praia de Argila ve Second Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Ponta do Curral Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Garapua Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Resort otelin denize sıfır restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 84 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Bungalov
Room
Apartamento Térreo
Room
Bungalov (Master)
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Apartamento 1º andar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x