Pousada Vale dos Jacus

Mogi das Cruzes
Pousada Vale dos Jacus Genel
Pousada Vale dos Jacus Genel
Pousada Vale dos Jacus Dış Mekan
Pousada Vale dos Jacus Kahvaltı
Pousada Vale dos Jacus Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Pousada Vale dos Jacus
Est. Mun. Argemiro de Souza Melo 1680 , Mogi das Cruzes

Mogi das Cruzes bölgesindeki Pousada Vale dos Jacus misafirlere dağda, Paraiba do Sul River ve Ilha Grande Şehir Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Recanto do Americo Şehir Parkı ile 6,4 mi (10,4 km) ve Jose Luiz A. Souza Şehir Tiyatrosu ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Misafirlerehafta sonu 9.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretsiz ekstra Japon şiltesi isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın, ortak kullanılan alanda bir buzdolabı ve kilitli dolap mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x