Chácara Kumbaya

Biritiba-Mirim
Chácara Kumbaya Genel
Chácara Kumbaya Genel
Chácara Kumbaya Genel
Chácara Kumbaya Genel
Chácara Kumbaya Genel
Image More +44 fotoğraf
Chácara Kumbaya
Av dos caquizeiros 493 , Biritiba-Mirim

Biritiba-Mirim bölgesindeki Chácara Kumbaya konaklamanızda, Vale Encantado Su Parkı ile 6,8 mi (10,9 km) ve Pedra Montada Şehir Parkı ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede olacaksınız. Bu pousada otel Vale do Paraíba ile 11,4 mi (18,3 km) ve Paraiba do Sul River ile 12,1 mi (19,4 km) mesafede.

Chácara Kumbaya misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerehafta sonu 9.00 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere vantilatör ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x