Pousada Tropical Paradise

Região Dos Lagos, Búzios
Pousada Tropical Paradise Öne Çıkan Resim
Pousada Tropical Paradise Dış Mekan
Pousada Tropical Paradise Dış Mekan
Pousada Tropical Paradise Yerinde Yemek
Pousada Tropical Paradise Oda Manzaraları
Image More +21 fotoğraf
Pousada Tropical Paradise
Rua 1 Quadra C Região Dos Lagos, Búzios

Pousada Tropical Paradise misafirlere Buzios (Joao Fernandes) bölgesinde, Joao Fernandes Plajı yakınında ve Joao Fernandes Noktası ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Rua das Pedras ile 1,3 mi (2,1 km) ve Unamar Plajı ile 16,8 mi (27,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x