Côte D`azur Buzios

Região Dos Lagos, Búzios
Côte D`azur Buzios Öne Çıkan Resim
Côte D`azur Buzios Dış Mekan
Côte D`azur Buzios Dış Mekan
Côte D`azur Buzios Dış Mekan
Côte D`azur Buzios Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Côte D`azur Buzios
Rua João Fernandes, 250 Praia João Fernandes Região Dos Lagos, Búzios

Côte D`azur Buzios misafirlere Buzios (Joao Fernandes) bölgesinde, Joao Fernandes Plajı yakınında ve Ossos Meydanı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Unamar Plajı ile 16,8 mi (27,1 km) ve Joao Fernandinho Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Pousada otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x