Pousada Tendas do Cumbuco

Caucaia
Pousada Tendas do Cumbuco Genel
Pousada Tendas do Cumbuco Öne Çıkan Resim
Pousada Tendas do Cumbuco Kahvaltı
Pousada Tendas do Cumbuco Yerinde Yemek
Pousada Tendas do Cumbuco Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Pousada Tendas do Cumbuco
Avenida dos Conqueiros s/n , Caucaia

Pousada Tendas do Cumbuco misafirlere Caucaia (Colônia de Pescadores) bölgesinde, Cumbuco Plajı yakınında ve Praia da Tabuba ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Irecama Plajı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Beira Mar ile 16,9 mi (27,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pousada otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Caucaia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu pousada otel misafirlerimize 300 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Family Süit, Birden Çok Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x