Pousada Brasil Cumbuco

Caucaia
Pousada Brasil Cumbuco Öne Çıkan Resim
Pousada Brasil Cumbuco Dış Mekan
Pousada Brasil Cumbuco Dış Mekan
Pousada Brasil Cumbuco Dış Mekan
Pousada Brasil Cumbuco Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Pousada Brasil Cumbuco
Av. Central, 287 - Cumbuco , Caucaia

Pousada Brasil Cumbuco misafirlere Caucaia (Colônia de Pescadores) bölgesinde, Cumbuco Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Praia da Tabuba ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Irecama Plajı ile 16,2 mi (26 km) ve Beira Mar ile 16,9 mi (27,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Romantic Süit
Room
Family Süit
Room
Grand Süit
Room
Traditional Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Economy Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x