Pousada Riviera Bombinhas

Bombinhas
Pousada Riviera Bombinhas Genel
Pousada Riviera Bombinhas Genel
Pousada Riviera Bombinhas Genel
Pousada Riviera Bombinhas Öne Çıkan Resim
Pousada Riviera Bombinhas Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Pousada Riviera Bombinhas
Av. Vereador José Manoel dos Santos, 966 Centro , Bombinhas

Pousada Riviera Bombinhas misafirlere Bombinhas merkezinde, Bombinhas Plajı yakınında ve Bombinhas Manzara Gözlem Noktası ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Ribeiro Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Bombas Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı odada mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Dört Kişilik Oda
Room
Çatı Katı (Loft) (Triple/Triplo)
Room
Çatı Katı (Loft), Kısmi Deniz Manzarası (Triple/Triplo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x