Pousada Caracol

Bombinhas
Pousada Caracol Genel
Pousada Caracol Genel
Pousada Caracol Genel
Pousada Caracol Öne Çıkan Resim
Pousada Caracol Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Pousada Caracol
Av. Ver. Manoel dos Santos, 903 - Centro , Bombinhas

Pousada Caracol misafirlere Bombinhas (Merkez) bölgesinde, Bombinhas Plajı yakınında ve Ribeiro Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Bombinhas Manzara Gözlem Noktası ile 0,5 mi (0,9 km) ve Bombas Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca posuada otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Apart Daire
Room
Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x