Pousada Passárgada

Litoral Sul Da Bahia, Ilha de Tinhare
Pousada Passárgada Öne Çıkan Resim
Pousada Passárgada Dış Mekan
Pousada Passárgada Dış Mekan
Pousada Passárgada Dış Mekan
Pousada Passárgada İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Pousada Passárgada
Rua Caminho do Farol, 01 Cairu Litoral Sul Da Bahia, Ilha de Tinhare

Pousada Passárgada misafirlere Cairu bölgesinde, plaj yakınında, Nossa Senhora da Luz Kilisesi ve Aureliano Lima Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Morro de Sao Paulo Rıhtımı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Second Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda Pousada Passárgada misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire
Luxury
Luxury Oda, Deniz Manzaralı
Room
Oda (Master)
Room
Deluxe Süit
Room
Suite Master Com Hidromassagem
Room
Suíte Luxo Vista Mar Privilegiada

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x