Pousada O Casarão

Litoral Sul Da Bahia, Ilha de Tinhare
Pousada O Casarão Genel
Pousada O Casarão Öne Çıkan Resim
Pousada O Casarão İç Mekan
Pousada O Casarão İç Mekan
Pousada O Casarão İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Pousada O Casarão
Praca Aureliano Lima 190 Litoral Sul Da Bahia, Ilha de Tinhare

Pousada O Casarão misafirlere Cairu bölgesinde, plaj yakınında, Aureliano Lima Meydanı ve Nossa Senhora da Luz Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Morro de Sao Paulo Rıhtımı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Second Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Pousada O Casarão misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartamento
Apartamento Com Varanda
Apartamento
Apartamento Standard
Room
Apartamento Master Com Varanda
Room
Apartamento Master Com Varanda
Room
Apartamento Standard

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x