Pousada New Paradise

Região Dos Lagos, Búzios
Pousada New Paradise Genel
Pousada New Paradise Genel
Pousada New Paradise Öne Çıkan Resim
Pousada New Paradise Dış Mekan
Pousada New Paradise Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Pousada New Paradise
Rua Joao Fernandes, No. 130 Joao Fernandes Região Dos Lagos, Búzios

Pousada New Paradise misafirlere Buzios (Joao Fernandes) bölgesinde, Joao Fernandes Plajı ve Ossos Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Rua das Pedras ile 1,1 mi (1,7 km) ve Unamar Plajı ile 16,6 mi (26,7 km) mesafede.

Pousada New Paradise misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Quarto
Quarto Duplo Standard
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x