Almar Búzios Pousada

Região Dos Lagos, Búzios
Almar Búzios Pousada Genel
Almar Búzios Pousada Genel
Almar Búzios Pousada Genel
Almar Búzios Pousada Öne Çıkan Resim
Almar Búzios Pousada Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Almar Búzios Pousada
Rua 5, Lote 7 Quadra C João Fernandes Região Dos Lagos, Búzios

Almar Búzios Pousada misafirlere Buzios (Joao Fernandes) bölgesinde, Joao Fernandes Plajı ve Ossos Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Unamar Plajı ile 16,7 mi (26,9 km) ve Azeda Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 16 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve buhar odası vardır. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Okyanus Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Okyanus Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x