Pousada Licuri

Serra do Cipó
Pousada Licuri Öne Çıkan Resim
Pousada Licuri Dış Mekan
Pousada Licuri Dış Mekan
Pousada Licuri Dış Mekan
Pousada Licuri Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Pousada Licuri
Rua Licuri - 68 Centro , Serra do Cipó

Santana do Riacho (Serra do Cipó) bölgesindeki Pousada Licuri misafirlere Igreja de Santa Terezinha ve Veu da Noiva Waterfall ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Serra do Cipo Ulusal Parkı ile 2 mi (3,2 km) ve Serra Do Cipo Big Waterfall ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pousada otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

9 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Dağ Evi, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x