Pousada Adega Cipó

Serra do Cipó
Pousada Adega Cipó Öne Çıkan Resim
Pousada Adega Cipó Dış Mekan
Pousada Adega Cipó Dış Mekan
Pousada Adega Cipó Dış Mekan
Pousada Adega Cipó Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Pousada Adega Cipó
68 Alameda das Bromélias , Serra do Cipó

Pousada Adega Cipó Santana do Riacho merkezinde, Igreja de Santa Terezinha ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Parque Nacional da Serra do Cipó ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pousada otel Serra Do Cipo Big Waterfall ile 2 km (1,2 mil) ve Veu da Noiva Waterfall ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Premium Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x