Pousada Imperial Koeler

Tarihi Merkez
Pousada Imperial Koeler Öne Çıkan Resim
Pousada Imperial Koeler Dış Mekan
Pousada Imperial Koeler Dış Mekan
Pousada Imperial Koeler Dış Mekan
Pousada Imperial Koeler Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Pousada Imperial Koeler
Av. Köeller, 99 , Tarihi Merkez

Pousada Imperial Koeler misafirlere Petropolis (Tarihi Merkez) bölgesinde, Vale do Paraíba ve Piabanha River yakınında. Bu pousada otel Claudio De Souza Müze Evi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Santos Dumont Konutu Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x