Casa Rosa Hotel Boutique

Tarihi Merkez
Casa Rosa Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Casa Rosa Hotel Boutique Dış Mekan
Casa Rosa Hotel Boutique Dış Mekan
Casa Rosa Hotel Boutique Dış Mekan
Casa Rosa Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Casa Rosa Hotel Boutique
Rua Alfredo Pachá, 76 , Tarihi Merkez

Casa Rosa Hotel Boutique misafirlere Petropolis (Tarihi Merkez) bölgesinde, Vale do Paraíba ve Crystal Palace (Kristal Saray) yakınında. Bu otel Piabanha River ile 0,1 mi (0,1 km) ve Bohemia Bira Fabrikası ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Room
Standard Süit
Room
Presidential Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x