Pousada Encontro das Ilhas

Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista
Pousada Encontro das Ilhas Öne Çıkan Resim
Pousada Encontro das Ilhas İç Mekan
Pousada Encontro das Ilhas İç Mekan
Pousada Encontro das Ilhas Kahvaltı
Pousada Encontro das Ilhas Oda Manzaraları
Image More +8 fotoğraf
Pousada Encontro das Ilhas
Rua Benedito Juliao dos Santos 219 Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista

Pousada Encontro das Ilhas misafirlere Ilhabela (Praia Grande) bölgesinde, Juliao Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Grande Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Tres Tombos Şelalesi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Feiticeira Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Pousada otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x