Hotel Pousada Ilhasol

Litoral De São Paulo, Feiticeira Plajı
Hotel Pousada Ilhasol Genel
Hotel Pousada Ilhasol Genel
Hotel Pousada Ilhasol Genel
Hotel Pousada Ilhasol Genel
Hotel Pousada Ilhasol Genel
Image More +82 fotoğraf
Hotel Pousada Ilhasol
Av. Engenho Velho 87 (Dom Joao V) Feiticeira Litoral De São Paulo, Feiticeira Plajı

Hotel Pousada Ilhasol konaklamanızda Ilhabela bölgesinde, bölge parkında, Juliao Plajı ve Barequecaba Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Feiticeira Plajı ile 0,6 km (0,4 mi) ve Curral Plajı ile 3,1 km (1,9 mi) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x