Pousada do Cacau

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Pousada do Cacau Genel
Pousada do Cacau Öne Çıkan Resim
Pousada do Cacau Dış Mekan
Pousada do Cacau İç Mekan
Pousada do Cacau İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Pousada do Cacau
R. Carlos Alberto Parracho 26 Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Pousada do Cacau misafirlere Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesinde, Mucuge Caddesi yakınında ve Broadway Caddesi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Muta Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Beco das Cores ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x