Pousada Varanda do Sol

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Pousada Varanda do Sol Genel
Pousada Varanda do Sol Genel
Pousada Varanda do Sol Genel
Pousada Varanda do Sol Öne Çıkan Resim
Pousada Varanda do Sol Dış Mekan
Image More +117 fotoğraf
Pousada Varanda do Sol
Rua Amendoeiras, 94 Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Pousada Varanda do Sol misafirlere Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesinde, Beco das Cores ve Mucuge Caddesi yakınında. Bu aile dostu pousada otel Muta Plajı ile 12,8 mi (20,7 km) ve Shopping d'Ajuda ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca posuada otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve atari salonu/oyun odası vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x