Pousada Cheiro Verde

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Pousada Cheiro Verde Öne Çıkan Resim
Pousada Cheiro Verde Dış Mekan
Pousada Cheiro Verde Dış Mekan
Pousada Cheiro Verde İç Mekan
Pousada Cheiro Verde İç Mekan
Image More +100 fotoğraf
Pousada Cheiro Verde
Estrada do Mucugê, 448 Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Pousada Cheiro Verde konaklamanızda Porto Seguro bölgesinde, Arraial Eco Park Su Parkı ile 2,1 km (1,3 mi) ve Pitinga Plajı ile 2,2 km (1,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu pousada otel Praia de Curuipe Plajı ile 9 km (5,6 mil) ve Mundai Plajı ile 11,5 km (7,2 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Quarto
Quarto casal ou duplo Small
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x