Maitei Hotel

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Maitei Hotel Öne Çıkan Resim
Maitei Hotel Dış Mekan
Maitei Hotel Dış Mekan
Maitei Hotel Dış Mekan
Maitei Hotel Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Maitei Hotel
Estrada do Mucugê, n 475 Arraial d Ajuda Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Maitei Hotel misafirlere Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesinde, Mucuge Caddesi yakınında ve Pitinga Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Arraial Eco Park Su Parkı ile 2,2 km ve Apagafogo Plajı ile 3,7 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz buhar odası ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x