Pousada Céu de Estrelas

Bonito
Pousada Céu de Estrelas Öne Çıkan Resim
Pousada Céu de Estrelas Dış Mekan
Pousada Céu de Estrelas Dış Mekan
Pousada Céu de Estrelas İç Mekan
Pousada Céu de Estrelas Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Pousada Céu de Estrelas
R. Joana Sorta 1122 , Bonito

Bonito bölgesindeki Pousada Céu de Estrelas konaklamanızda Jiboia Project ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Lobo Guara Bike Adventure ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Özgürlük Meydanı ile 1,2 mi (2 km) ve Bonito Kongre Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Restaurante Pousada Céu de Estrelas misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize bilgisayar monitörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x